Cégünk working capital menedzsment tanácsadással foglalkozik. Olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, melyeknek fontos, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki rendelkezésre álló erőforrásaikat. A vállalati erőforrások optimalizálásában működünk közre különböző módokon akár egész projektek menedzselésében, akár egyes részterületek átvilágításában.

Együttműködő partnerünk a CREDIT MANAGEMENT GROUP.

A K&G Services alapítója és a 3K PROGRAM know how-jának kidolgozója Gulyás Gábor. Aki üzleti tapasztalatait – az elmúlt 15 évben - különböző iparágakban, mint gazdasági igazgató (CFO) illetve operációs igazgató (COO) szerezte.

Ahogy ő fogalmaz:
„Ültem az asztal mindkét oldalán és emiatt gyűlölöm a ’tréningelni a trénert’ effektust, amikoris a személyes szakmai tapasztalatok nélküli tréner szedi össze a ’tapasztalatokat’, nem pedig az ügyfél találkozik új ismeretanyagokkal.
Kifejezetten ügyelek arra, hogy a munkatársaim is a szakmájuk legjobbjai legyenek és rendelkezzenek megfelelő élettapasztalattal, legyen az pénzügy, adózás, logisztika vagy IT.

Ilyen programokban vettem részt illetve vezettem szinte minden munkahelyemen. Többek közt ez inspirált arra, hogy ezzel foglalkozzam, mint fő tevékenységgel. A kezdeti projektek igen kecsegtető sikerekkel zártak (minimum 2 számjegyű százalékos fejlődés mind pénzben, mind napokban kifejezve). Mindezekre alapozva határozottan állítom, hogy az Ön vállalatával közösen is hasonló sikereket érhetünk el.”

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat!
Bővebb információ